Inleiding
Remedial Teaching
Kenmerk
Begeleidinginfo
Dyslexie
Dysorthografie
Dyscalculatie
Sociale
vaardigheidstraining
Weerbaarheidstraining
Kosten
Links
Contact
 
  Rots & Water…… ( Start op donderdag 20 september van 17.00 tot 18.00 uur)

Rots: staat voor je zelf beschermen, Water: staat voor vriendschap, respect en communicatie.

Als je meer zelfkennis wilt krijgen en beter je doelen wilt bereiken. Als je wilt leren meer voor jezelf op te komen, zichtbaarder te worden, assertiever te zijn en grenzen te leren stellen. Als zelfvertrouwen, je veiligheidsgevoel en je communicatieve vaardigheden wilt vergroten, doe dan mee met de cursus Rots & Water.

Door middel van speciale oefeningen (T’ai Chi /Karate) kom je beter in contact met het lichaam. Vanuit de lichaamsbesef wordt verder gewerkt naar meer zelfinzicht en zelfbesef. De psycho-fysieke oefeningen zorgen vanzelf voor meer energie, focus en kracht bij alle activiteiten. Deze effecten worden nog versterkt door de vele oefeningen met anderen.

Er wordt gewerkt vanuit de stelling: Je lichaamcentrum is centrum van kracht, rust en gevoel. De fysieke oefeningen worden als basis gebruikt om uiteindelijk ook de sociale en mentale vaardigheden te versterken. Uiteindelijk neemt de weerbaarheid toe. Niet alleen bij de trainingen, maar ook thuis, op het werk/school, op straat, enz.

Een mooie cursus om eens bij jezelf te rade te gaan. Prachtig om weer eens te stoeien in plaats van te vechten, assertief te zijn in plaats agressief, samen te werken in plaats van tegen te werken en vanuit rust in plaats van emotie te handelen!

Wil je meer weten over waar Rots & water voor staat, kijk dan even op rotsenwater.nl Dus wil jij leren om voor je zelf op te komen, of gewoon lekker bewegen, doe dan mee aan deze cursus. We starten bij voldoende aanmeldingen een cursus in september en februari (leeftijd:vanaf 8 jaar )

Meer weten? Bel of mail naar Jan Bakker (Contact)